Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σκορδόψωμο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
  • 1 μπαγκέτα ψωμί

Πως το κάνουμε:

  1. Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί.
  2. Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°.
  3. Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου