Τι χρειαζόμαστε:
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
- 1 μπαγκέτα ψωμί
Πως το κάνουμε:
- Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί.
- Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°.
- Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20'.
Διαβάστε περισότερο: Σκορδόψωμο http://www.sintagespareas.gr/sintages/skordopsomo.html#ixzz1T7ap2uBi
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου